Tutustu asuntoihin

As Oy Tampereen Hervantajärven Ilves | As Oy Tampereen Hervantajärven Lumikko

Tutustu asuntoihin

As Oy Tampereen Hervantajärven Ilves
As Oy Tampereen Hervantajärven Lumikko

Hyvinvointi lähtee hyvästä kodista

Meille rakentaminen ei ole vain puuta ja betonia. Se on yhdessä tekemistä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi – sinun tulevaisuutesi rakentamiseksi.

Hyväksy evästeasetukset statistics, marketing nähdäksesi videon.

Klikkaa asemakuva suuremmaksi

Tampereen Hervantajärvelle päättyvän tien päähän rakentuva Kaakamonkaari 14 muodostuu yhdestä neljäkerroksisesta asuinkerrostalosta ja kahdesta neljän huoneiston rivitalosta.

Avarien, valoisien ja neliöiltään tehokkaasti suunniteltujen asuntojen suunnittelussa on huomioitu nykypäivän asumisen tarpeet ja helppous. Laadukkaat pintamateriaalit, hyvin varustellut keittiöt sekä runsas säilytystila takaavat vaivattoman ja miellyttävän asumisen.

Kerrostalossa on yksi hissillä varustettu porrashuone sekä 27 asuntoa. Huoneistovalikoimasta löytyy tasokkaita kerrostaloasuntoja tilavista yksiöistä aina viiden huoneen perheasuntoihin.

Rivitaloyhtiössä on kahdeksan asuinhuoneistoa, joista jokaisella on oma piha-alue. Moderneissa, yksitasoisissa kahden ja kolmen huoneen saunallisissa rivitalohuoneistoissa yhdistyvät tyyli sekä omannäköisen arjen toimivuus.