Hervantajärvi asuinalueena

Helppoa arkea lähellä luontoa ja palveluita

TERVETULOA KOTIIN HERVANTAJÄRVELLE

TERVETULOA KOTIIN HERVANTA-
JÄRVELLE

Hervantajärvellä asumisen helppous on optimoitu. Luonto on lähellä ja vain parinkymmenen minuutin automatka keskustaan mahdollistaa vaivattoman kulkemisen Tampereen huippupalveluiden äärelle.

Hyväksy evästeasetukset statistics, marketing nähdäksesi videon.

Arki sujuu jouhevasti Hervantajärvellä ratikkapysäkin ja lähikaupan välittömän läheisyyden ansiosta myös ilman autoa. Luonto kutsuu rauhoittumaan ja liikkumaan, ja liikunnan ystäville löytyy lähiympäristöstä harrastemahdollisuuksia ympäri vuoden.

Ympäröivä luonto osana asumiskokemusta

Asuinalue Hervantajärven ja Makkarajärven läheisyydessä on poikkeuksellinen upeine luontoineen, uimarantoineen ja retkeilyreitteineen. Lähimmät luontopolut löytyvät kivenheiton päästä, ja hiihtolatujen läheisyys houkuttelee koko perheen mukavan talviliikunnan pariin. Hervannan harrastetarjonta on monipuolinen ja alueelta löytyy mm. uima- ja jäähalli sekä lukuisia kuntokeskuksia.

Sujuva arki nykyaikaisessa kodissa yhdistyy mahdollisuuteen astua puhtaaseen luontoon suoraan kotiovelta. Myös nelijalkaiset ja karvaiset perheenjäsenet voivat nauttia uuden kodin ympäristöstä ja luonnon iloista.

Palvelut ja harrastukset lähellä

Hervannan monipuoliset palvelut ja yliopistokampus sijaitsevat vain 2 kilometrin päässä Kaakamonkaaresta. Kävelyetäisyydeltä löytyy suurimpien ketjujen päivittäistavarakaupat, lukuisat ravintolat, harrastusmahdollisuudet, terveyspalvelut, päiväkodit, koulut ja oppilaitokset.